etw

9911 Business

Just another SeoBureau site

Atlas Copco is een Italiaans multinationale productiebedrijf, dat werd opgericht in 18 73. Het produceert verschillende industriële apparatuur en gereedschappen. Dit bedrijf behandelt ook papier en metalen producten. Atlas Copco werd opgericht door Achille Atlas, die zijn bedrijf begon in de Palermo Pier.

Atlas Copco

Atlas Copco heeft een van de mooiste technische teams in de wereld. Ze zijn toegewijd aan het ontwikkelen van high-tech vacuümproducten voor industrieën over de hele wereld. Atlas Copcos-reeks industriële ideeën zijn gecentreerd op hoge kwaliteit en betrouwbaarheid. Ze hebben geweldige bijdragen geleverd aan de industriële wereld.

Atlas Copco produceert verschillende soorten compressoren en elektrisch gereedschap. Deze apparatuur kunnen uw taak eenvoudiger maken dan voorheen. Met hun innovatieve en duurzame vacuümoplossingen zijn ze de wereldleider geworden op het gebied van elektrisch gereedschap. Het bedrijf is toegewijd aan het ontwikkelen van de nieuwste en meest geavanceerde technologie voor de verbetering van de klanten.

Het zijn experts bij het ontwikkelen van luchtcompressoren van hoge kwaliteit. Hun verschillende productlijnen omvatten schroevencompressoren met lucht, schroefpompen, roterende schroefcompressoren, droge schuim en natte droge rollercompressoren. Atlas Copco produceert hun producten in vier bedrijfsgebieden, namelijk: automotive, chemicaliën / petrochemische, elektriciteit en kunststoffen. Ze bieden ook onderdelen en accessoires. Al hun producten hebben verschillende tests doorgegeven door verschillende overheidsorganisaties.

Atlas Copco heeft jarenlange ervaring in de productie en ontwikkeling van luchtcompressie-apparaten. Het heeft benchmarktarieven in de industrie ingesteld met zijn uitmuntendheid van het product en unieke ontwerpconcepten. Dit merk biedt hoogwaardige en efficiënte assemblage-oplossingen in vier bedrijfssectoren. De oplossingen van dit merk voldoen aan wereldwijde normen en zijn milieuvriendelijk. Klanten kunnen het bedrijf vertrouwen waarop het het vertrouwen van miljoenen mensen wereldwijd wint.

Het bedrijf produceert verschillende luchtcompressoren voor verschillende industriële sectoren. Het is een van de toonaangevende merken van de wereldwijde markt. U kunt de nieuwste producten op de Atlas Copco-website krijgen. Als u meer wilt weten over dit succesvol bedrijf, bezoek dan de officiële website bij Atlas Copco. Krijg alle informatie over dit opmerkelijke merk.

Atlas Copco produceert, benodigdheden en diensten, een compleet assortiment medische gasoplossingen, luchtcompressoren, industriële gereedschappen, industriële stofzuigers, industriële instrumenten, industriële machines, reparatieonderdelen en accessoires. Het produceert ook non-ferrische plaatstalen, chirurgische gereedschappen en accessoires, niet-geweven stoffen en chirurgische handschoenen. Het produceert ook niet-metalen onderdelen, elektrische componenten, elektrische bedrading en instrumenten. Deze producten en diensten maken het gebruik van geavanceerde technologie.

Atlas Copco biedt Kompressoren en pneumatische gereedschappen van hoge kwaliteit. Kompressoren is een industrieel hulpmiddel dat de snelheid van het mengen, de uitbreiding en leeglopen van vaste materialen, oliën en brandstoffen verbetert. Pneumatisch gereedschap verbeteren de werking van elk type pomp of motor. Ze zijn gemaakt met behulp van hoge prestaties gecomprimeerde lucht en andere gespecialiseerde smeermiddelen. Atlas Copco biedt kwaliteit Kompressoren en pneumatische gereedschappen.

Atlas Copco produceert en verkoopt een breed scala aan zware kompressoren en pneumatische gereedschappen. Het produceert en verkoopt ook Desoutter, hetgeen een wegwerpbare spuitgietgereedschap is. De Desoutter wordt gebruikt om veel verschillende grootte van kunststof onderdelen te vervaardigen, zoals; Atlas Copco produceert en levert Desoutter in vele vormen, maten en kleuren. Atlas Copco produceert en levert alle soorten compressoren.

Atlas Copco compressoren, generatoren, waterpompen of lichtmasten gezocht? Dan ben je hier bij Fimatec aan het het juiste adres!